Viru keskus langetas erandjuhtudel rendihindu

Viru keskus sõlmis rentnike nõudmisel kuni
kümme protsenti soodsamad üürilepingud.

“Aasta alguses tuldi jutuga, et tahaks rendihindu veidi alla saada, sest mujal on ju ka hinnad läinud soodsamaks," ütles ASi Viru Keskuse juhatuse liige Ants Vasar. Ta lisab, et mõne rendipinna allahindamine on maineka keskuse jaoks äärmiselt haruldane ja kokkulepe sõlmiti vaid üksikute kauplustega.

Vasara sõnul pole neil üürnikega praegu muresid. Osa kauplusi vahel viivitab maksetega, kuid niiviisi oli ka headel majandusaastatel.

Rendihinnad algavad Vasara sõnul 150 kroonilt ja ulatuvad ligi 2000 kroonini ruutmeetri kohta.

1Partner Kinnisvaragrupi tegevjuhi Martin Vahteri sõnul ei ole Viru keskusel Tallinna kesklinnas konkurenti, mistõttu küündivadki ruutmeetri hinnad kõrgustesse.

Viru Keskuse möödunud poolaasta käive kahanes 19 protsenti, 814 miljoni kroonini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara