Üle Narva piiri käiakse vähem

Kirde piirivalvepiirkonna staabi andmetel
vähenes juuli alguses tunduvalt nende inimeste hulk, kes Narva piiripunktides
Eesti-Venemaa piiri ületasid, kuid kuu teises pooles on neid jälle hakanud
mõnevõrra lisanduma, kirjutas maakonnaleht Põhjarannik.

Kuu on möödas ajast, mil jõustus valitsuse määrus, millega piirati tubakatoodete sissevedu Euroopa Liitu mittekuuluvatest riikidest: 1. juulist tohib ilma tollimaksuta varasema 200 sigareti asemel tuua riiki ainult 40 sigaretti - kümne paki asemel kaks.

Juulis väheneski järsult piiriületajate arv. Juuli esimeses pooles sisenes Eestisse 44 190 inimest vähem kui juuni kahel viimasel nädalal, kuid Kirde piirivalvepiirkonna staabiülema major Valeri Kiviselja sõnul on piiriületajate arv juuli teises pooles taas suurenema hakanud.

Ida-Virumaal liiguvad kuulujutud, et sigarettide sisseveo piirang tühistatakse ja augustist tohib jälle ploki sigarette riiki tuua, ent selline info ei vasta tõele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara