Autor: Kaubandus.ee • 5. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti konsul Minskis: elame huvitaval ajal

Eesti konsul Minskis Jürgo Loo ütles Äripäevale, et praeguseks on hulgikaubanduse keelu probleem lakanud olemast, kuid mida tulevik ettevõtjatele toob, pole teada.

"Minu andmetel tühistati eile see akt presidendi (Aleksandr Lukašenko - toim) ettepanekul tagasiulatuvalt alates 2. augustist," sõnas Loo hulgikaubanduse ja vahendustegevuse keelustamise kohta Valgevenes 31. juulil, "seega on probleem praeguseks hetkeks lakanud olemast."

Loo lisas samas: "Mida toob tulevik, eks see ole näha, elame huvitaval ajal."

Tühistamise akti loe siit.

Valgevene meedia kirjutas, et riigi poliitikud kavatsesid vahendustegevuse keelustamisega suunata inimesi kohalike kaupu tarbima ning impordi välja suretada.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757