Valnes kasvatas kasumit 10 %

Valnes sidusettevõtete grupi auditeeritud
kogukäive 2008 aastal oli 109,6 miljonit krooni ja kasum enne tulumaksu 11,2
miljonit krooni. Võrreldes aastaga 2007 grupi kogukäive langes 9 % ja kasum
kasvas 10 %.

AS Valnes käive 2008 aastal oli 55 miljonit krooni ja kasum enne tulumaksu 4,9 miljonit krooni. Võrreldes eelneva aastaga firma käive ja kasum oluliselt ei muutunud, teatas ettevõte oma pressiteates.

Valnes seab 2009 aasta langeval ehitusturul eesmärgiks püsiklientide parema teenindamise, garanteerides stabiilse koostöö ka raskel ajal. Lõpptarbijale pakume väärtuslikumaid muukimiskindlaid turvalukke ja optimaalsema hinnaga lukukaupu. Samas jätkame innovatiivsete sõrmejälje lukkude Valnes BioLock ja unikaalse elektroonilise lukusüdamiku Valnes iLoq turule toomist.

Valnes sidusettevõtete gruppi kuuluvad AS Valnes Tallinnas, OÜ Valnes-NV Narvas, SIA Valnes Furnitura Riias ja SIA Megalogistika Riias. Grupi koduturuks on Eesti ja Läti, lisaks eksporditakse Soome, Leetu ja Venemaale.

Enamusosalus grupi ettevõtetes kuulub Alvar Veersalule ja Kuldar Saunale. Grupp andis tööd 33 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara