Rahvas ihkab Eesti disainerite rõivaid

Ligi 24 000 Kristiine keskuse Moetäikat
külastanud inimest ostsid ürituse avapäeval 75% Eesti noorte moeloojate
lettidest tühjaks.

Moetäikal Eesti disainerite moeturgu koordineeriva Mari Martini sõnul jäi lettidele peale avapäeva vaid üksikud esemed, paari tunniga aga osteti puhtaks näiteks Zara ja Vero Moda laojääkidest disaineresemeid valmistanud moeloojate väljapanekud.

Täna on Moetäikal avatud ka „tuuningutuba“, kus igal inimesel on võimalik lasta Eesti moedisaineritel ostetud rõivad täpsesse suurusesse sobitada, täiesti ümber teha või lihtsalt kaunistada.

Moetäikal osalevad disainerid: Helen Kass, Katrin Kotkas, Luule Pakkas, Marili Rooba, Raili Nõlvak, Mari Martin, Piia Poolak, Anneli Orav, Teele Puusepp, Liina Stein, Marin Sild, Kirill Safonov, Mariana Kolesnik, Marleen Armei, Luule Pakkas, Britt Samoson, Krista Rambak Krull, Diana Kurves, Helen Sirp.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara