Suhkru hind taandus tipust

Valge suhkru hind langes Londonis
rekordtasemelt, kuna kardetakse, et selle aasta hinnatõus on ajanud hinnad liiga
kõrgele, vahendab Bloomberg.

Liiga vähe vihma Indias ja liiga palju Brasiilias võivad põhjustada suhkru puudujäägi, millele spekulatsioonid on ajanud suhkru hinna ülese. Rafineeritud suhkru hind tõusis täna Londonis 1,6 protsenti ja see oli kõrgeim alates suhkruga kauplemise algusest Londonis 1983. aastal. Kuid tõus pühiti käest. Aastaga on suhkru hind tõusnud 75 protsenti ning viimase kolme nädalaga 17 protsenti.

„Liigume seninägemata maadel,“ ütles Commerzbanki analüütik Eugen Weinberg. „Lühiajaliselt toimub korrektsioon, kuid kuid fundamentaalnäitajate tõttu on suhkru hinnal hoog sees. Praeguste hindade juures volatiilsus küll ei üllataks.“

Valge ehk rafineeritud suhkru hind käis täna oktoobrilepingu näol ära Liffe'l ajaloo kõrgeilmal tasemel ehk 566,50 dollaril tonnist. Tõus taltus ja suhkru hind taandus 554 dollarile. New Yorgis langes ICE Futures U.S. Turl toorsuhkru hind 1,5 protsenti, 21,68 sendile naelast. Eile tõusis New Yorgis toorsuhkru hind 28aasta kõrgeimale tasemele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara