ICAP: ostke Briti supermarketite aktsiaid

ICAP Securities soovitas investoritel osta
Briti supermarketite, nagu näiteks Tesco ja WM Morrison Supermarkets, aktsiaid
ja müüa toiduainetööstuste aktsiaid, et saada osa kõrgest ja kasvavast tuleval
aastal algavast inflatsioonist, vahendas Bloomberg.

Lisaks jaekaupmeeste aktsiatele soovitab Londonis tegutsev maaklerfirma osta väetisetootjate ja seemnekasvatajate aktsiaid ning müüa tootjate nagu Unileveri aktsiat.

Pikaajaline toiduainete hinnatõus „jääb siia“, kuna maailma rahvastik, sissetulekud ja arenevate turgude kalorite tarbimine kasvab, kuid kliimamuutuse ning haritava maa ja vee puudus piirab pakkumist. Toidukaupade müüjad teenivad kasvavatelt hindadelt, mis on tugevasti korrelatsioonis kõrgemate ärikasumimarginaalidega.

„Võrreldes meie prognoositud tarbimise kasvu pakkumise kasvuga, lõppevad maailmas põllumajandussaaduste laovarud 2025. aastaks,“ ütles ICAPi analüütik Andy Smith. „See on põhiline põhjus, miks toiduhindades on hinnasurve ülesse.“

Toiduainete hinnad võivad tänavu enne tuleval aastal algavat tõusu veidi langeda. Analüütik Smith soovitab osta Royal Aholdi aktsiat.

Toiduainete tootjate marginaalid saavad löögi kasvavatelt toidukuludelt ja suurte põllumajandussaaduste müüjate kasvavast hinnakujunduse tugevusest, aga ka jaekaubandusgigantide tugevamast hinnakauplemise võimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara