Sajandi juveeliröövis Londonis vahistatud kolm kahtlusalust

Londoni politsei vahistas veel ühe mehe
seoses sel kuul toimunud 65 miljoni dollarilise juveelirööviga, mis võib olla
Inglise ajaloo suurimaid väärisehete rööve, kirjutas CNN.

Eelnevalt on politsei vahi alla võtnud veel kaks meest.

Eelmisel nädalal arreteeris politsei 50aastase mehe, keda seostatakse 6. augustil toimunud juveelirööviga, kuid ta lasti kautsjoni vastu vabaks. Ei ole teada, kas tegu oli ühega kahest mehest, kes juveeliäris röövimas käisid.

6. augustil päeval toimunud röövis osales kaks meest, kes viisakates ülikondades Graffi juveelipoodi sisenesid ning poe töötajaid relvaga ähvardasid. Kaasa haarasid mehed 43 erinevat ehet, muu hulgas sõrmuseid, käekette, kaelakeesid, kellasid, teatas Scotland Yard.

Röövlid lahkusid sinise BMWga. Seejärel mehed hülgasid auto, vahetades selle hõbedase Mercedese vastu ning pärast seda vahetasid nad veelkord autot. Röövlid andsid ehted tõenäoliselt kohe edasi mootorratturile, kes ootas neid. Politsei usub, et röövlite põgenemisel aitas veel kaks mees neist, kes olid autojuhid erinevates autodes.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara