Võru Tarbijate Ühistus vahetus tegevjuht

Võru Tarbijate Ühistul (VTÜ) oli sel
nädalal justkui kaks juhti – esmaspäevast istus sellele kohale Tarmo Lauring ja
täna on viimane tööpäev Andres Visnapuul.

„See nädal oli selline üleandmise aeg ja reede on minu viimane tööpäev,“ ütles aasta ja kolm kuud VTÜ juhatuse esimehena töötanud Visnapuu. „Kõigepealt puhkan ja mida tulevikus edasi teen, ei oska veel öelda.“

Tegelikult on Visnapuu ühe korra juhatuse esimehe koha juba maha pannud, tõsi, tookord mitte vabatahtlikult. Nimelt toimus selle aasta märtsi lõpus farss, kui VTÜ vana nõukogu lasi Visnapuu lahti ja uus nõukogu valis ta paari päeva pärast samale kohale tagasi. Seekord esitas Visnapuu ise tagasiastumispalve isiklikel põhjustel.

Visnapuu oli aastatel 2004-08 VTÜ nõukogu esimees. Enne seda oli ta ligi aasta Võru linnavolikogu esimees.

Tarmo Lauring ütles, et VTÜ juhatuse esimehe koht on tema jaoks tõsine väljakutse. Lauring on toonitanud, et sellele kohale asumine on isiklikus plaanis peretraditsioonide jätkumine, sest tema vanaisa on omal ajal juhtinud VTÜ erinevaid kauplusi.

Enne VTÜ juhatuse esimeheks saamist töötas Lauring kontoritehnika vahendusfirma ASi Rapo Tartu osakonna juhatajana. Aastaid tagasi oli ta Võru makaronitehase Eesti Makaroni OÜ juhataja.

Lauring astus tänavu veebruaris Isamaa ja Res Publica Liitu, kuhu kuulub ka endine VTÜ juhatuse esimees Andres Visnapuu. IRL on Võru linnavolikogus opositsioonis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara