Hesburger avas Baltimaades 50. restorani

Kiirtoiduketil Hesburger on nüüd Eestis,
Lätis ja Leedus kokku 50 restorani. Viimane neist avati septembri alguses Leedus
Šiauliais, teatas ettevõte. Firma plaanib tuleval aastal avada Balti
riikides kümme uut restorani.

“Kõikidesse Balti riikidesse jõudnud ja pisut ka Hesburgerit puudutanud majanduskriisi kiuste on Hesburger pidevalt arenenud ning meie külastajate arv üha kasvanud,” märkis Hesburgeri Baltimaade arendusjuht Kari Salmela.

Salmela sõnul külastab Hesburgeri restorane päevas 120 000 inimest. Hesburgeri 279 restoranist asub Eestis 20, Lätis 18, Leedus 12 ja Saksamaal neli. Kõik ülejäänud asuvad Soomes.

Firma plaanib jätkuvalt laienemist ning tänavu avatakse Baltimaades veel vähemalt kuus restorani (üks Eestis, kolm Lätis ja kaks Leedus). Tulevikus kavatsetakse Baltimaades veelgi areneda ning luua siia pikemas perspektiivis sada restorani. „2010. aastal plaanitakse avada Baltikumis kümme uut restorani,“ ütles Salmela.

Eestis asub ka üks kahest Hesburgeri logistika- ja jaotuskeskusest. 2008. aastal valminud keskus tegeleb Baltimaade restoranidega. Teine jaotuskeskus asub Soomes.

Kiirtoidukett Hesburger on perefirma, mille asutas 1966. aastal Soomes Heikki Salmela. 2008. aastal oli kõigi Hesburgeri restoranide käive kokku veidi üle 202 miljoni euro. Kogu kett annab tööd umbes 5000 töötajale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

AccountStudio - lihtsalt kohandatav terviklik äritarkvara

Äritarkvara, mida on võimalik kohandada erinevate nõudmiste ja tegevusaladega väike- ja suurettevõtetele. Tarkvara liidestab ettevõtte e-poe nii, et tehingud e-poes kajastuvad ilma valu ja vaevata nii laos kui ka raamatupidamises.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara