Rimi hakkab taas lennupileteid müüma

Rimi ja Estravel alustavad tänasest
koostööprojektiga, mille käigus tulevad üle Eesti kõigis Rimi hüper- ja
supermarketite kassades müügile lennu- ja laevapiletid, spa-paketid ning
puhkusereisid. Varemalt on Rimi teinud koostööd ka airBalticuga.

Reisiteenuste müük kestab Rimi Tudish Piip kampaania ajal kuni 13. oktoobrini 2009.

Estraveli turunudus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul saab inimene osta Rimi kassast talle huvipakkuva reisitoote vautšeri ja selle abil hiljem broneerida Estraveli veebis endale sobivatel tingimustel reisi.

Rimi Eesti Food turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja lausus, et soodsate reisivõimaluste pakkumine on Rimi klientidele lisaväärtuseks.

2007. aasta sügisel tuli airBaltic Eestis, Lätis ja Leedus välja pilootprojektiga, kus esmakordselt Baltimaades müüdi kaubanduskeskustes leiva ja saia kõrval ka e-pileteid. Kampaania raames paisati müüki e-piletid, mille ühe suuna hind on 649 krooni ning pakkumisel olid kõik ariBalticu sihtriigid.

Estravel on Baltikumis tegutsev reisibüroo, mis annab tööd kokku 195 inimesele ja millel on hetkel Eestis 11 kontorit. Ettevõte käive oli eelmisel aastal üle 1 miljardi krooni, firma turuosa Eesti reisibüroode seas on hinnanguliselt 38 protsenti. Firma põhiomanik on Soome üks suurimaid ja vanimaid reisibüroosid Suomen Matkatoimisto Oy (SMT), mis kuulub 100-protsendiliselt lennufirmale Finnair.

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic AB. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34 hüpermarketit (neist 9 Eestis), 68 supermarketit (neist 9 Eestis), 138 odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara