Autor: Kaubandus.ee • 1. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Autokaupade importija kandideerimisest: mul on rakendusväärseid ideid

Tahan linnaelus aktiivsemalt kaasa rääkida ja leida rakendust oma ideedele, põhjendas autokaupu sisse toova OÜ Samedi juhatuse liige, reformierakondlane Vahur Salu oma esmakordset kandideerimist Tartu linnavolikokku.

Salu lisas, et ehkki pole võimatu, et ka tavainimese ideid ellu rakendatakse, on volikogu liikmena oma ideid tunduvalt tõhusam propageerida ja ka tõenäosus, et need ideed rakenduvad, on tunduvalt suurem.

Salu sõnul elas ta ligi viis aastat Inglismaal ja silma jäi seal mitu asja, mida võiks ka Eestis üle võtta. „Näiteks võiks jalgrattateid veidi teistmoodi rajada, võiks asutada jalgrattalaenutusi ja vanainimesi võiks paremini rakendada, sest paljud neist vajavad tegevust,“ loetles Salu oma ideid. „Inglismaal valvavad vanemad inimesed koolide juures, et lapsed ohutult kooli jõuaksid. Nad teevad seda tasuta, vabatahtlikkuse alusel.“

Salu kinnitusel on ta sellest ideest rääkinud oma vanavanematega. „Nemad arvavad, et kihvt oleks, kui nad saaksid sel moel kasulikud olla,“ lisas Salu.

Samedi impordib põhiliselt Inglismaalt autode käigukaste, mootoreid ja muid varuosi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757