Sportland: võlakirjade lunastamisega ei ole probleeme

Sportland International Group AS lükkas
ümber eile õhtul "Aktuaalses kaameras" kõlanud väite, nagu oleks Sportland
International Group AS teatanud, et ei suuda lunastada oma võlakirju
tähtaegselt, kirjutas E24.

Swedbank hindas Sportlandi võlakirjad 100%liselt alla, väitis Aktuaalne Kaamera 1. oktoobri õhtul.

Sportlandis ja Swedbankis käib septembri lõpuni kibe töö Sportlandi hapuks läinud võlakirjade restruktureerimiseks, praktiliselt kogu 50-miljoniline emissioon istub Swedbank Private Debt fondis ning pisut ka pensionifondides, kirjutas Äripäev septembri keskel.

Sportland International Group emiteeris 50 miljoni krooni eest võlakirju mullu 1. septembril, emissiooni korraldaja ja makseagent on Gild Financial Advisory Services. Tähtajaks seati tänavu 28. august, tähtaega pikendati septembri lõpuni.

Swedbanki kohustuslikes pensionifondides K1, K2 ja K3 on Sportlandi võlakirju umbes 4 miljoni krooni eest.

45 miljoni krooni eest on Sportlandi võlakirju soetanud Swedbank Private Debt võlakirjafond. Sportlandi võlakirju hindas fond tänavu esimese poolaasta lõpus alla vaid kolme miljoni võrra - 42 miljonile kroonile.

Sportland International Group pole siiani esitanud 2008. aasta aruannet. 2007. aasta aruande järgi oli ettevõttel lühiajalisi kohustusi ligi 900 miljoni krooni eest (peamiselt võlad tarnijatele ning võlakirjad ja laenud), pikaajalisi kohustusi ligi 100 miljonit.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara