Rimi müüs nelja päevaga üle 600 reisitoote

Esimese nelja päevaga on Rimides müüdud üle
600 reisitoote, mis näitab, et masu pole oluliselt vähendanud eestimaalaste
reisituhinat ja soodsama hinna korral ollakse altid kiirelt plaane tegema,
teatas Estravel täna.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul eelistavad inimesed hüpermarketist kõige enam osta spaapakette, kuid suur huvi on ka laeva- ja lennupiletite vastu. „Masu ajal koguvad populaarsust lühikesed nädalalõpureisid mõnesse Euroopa linna ja Rimis müügis olevad laeva- ja lennupiletid on ilmselt tänavu soodsaim võimalus oma plaanid teoks teha,“ märkis Rüütsalu.

Pärnus osutusid aga üle ootuste popiks paari päevaga läbi müüdud laevapiletite vautšerid, mistõttu Estravel pidi neid juurde tellima. „Kui suvel armastavad põhjanaabrid käia Pärnus puhkamas, siis sügisel ja talvel tundub olevat vastupidi,“ kommenteeris Rüütsalu.

Rimi ja Estravel alustasid 30. septembrist koostööprojektiga, mille käigus tulevad üle Eesti kõigis Rimi hüper- ja supermarketite kassades müügile tavapärasest soodsama hinnaga lennu- ja laevapiletid, spaapaketid ning puhkusereisid.

Reisiteenuste odavmüük kestab Rimi Tudish Piip kampaania raames kuni 13. oktoobrini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara