BÖRS: Tallinnas jaekaubanduse suur väljamüük

Tallinna börsil jätkus täna aktsiate suur
väljamüük, aktiivsemalt müüdi jaekaubandusettevõtete Baltika ja Tallinna
kaubamaja aktsiaid.

Baltika aktsaitega sooritati eile 180 saja tehingut ning käivet kogunes 2,4 miljonit krooni. Moerõivaste müüja aktsia kukkus päeva lõpuks 5,1 protsenti, 11,73 kroonini. Reedel pärast börsipäeva lõppu teatas Baltika, et septembrikuu käive kukkus 36 ning jaemüük 34 protsenti.

Kevad- ja suveperioodil kerkis Baltika aktsia hind pea 2,5 korda 16,90 kroonini, viimase kahe nädalaga on sellest tõusust kolmandik käest antud.

Üheks aktiivsemalt kaubeldavaks väärtpaberiks oli ka Tallinna Kaubamaja aktsia, mille hind kukkus 7,17 protsenti 68,85 kroonini olles suurima languspotsendiga väärtpaber Tallinna börsil. Kahe nädalaga on kaubanduskontserni aktsia kaotanud veidi üle viiendiku oma väärtusest.

Märkimisväärsete käivetega suured langejad olid ka Harju Elektri ning Nordeconi aktsiad.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara