Soomes tegutsevad Eestist palgatud poevargad

Eestist poevargaks palgatud 45aastane mees
jäi Soomes Salos asuvas kaubanduskeskuses vargusega vahele.

Ajaleht Helsingin Sanomat kirjutab, et eestlane ei osanud sõnagi soome keelt, tal polnud sentigi isiklikku raha ning tal polnud aimugi, millises linnas ta viibib, vahendas Õhtuleht.

Ülekuulamisel Salo politseis tunnistas mees, et talle anti Eestis laevapilet Helsingisse, kus vastas oli auto, sellega sõideti mööda Soomet ringi, peatuti kaubanduskeskuste juures - talle anti "töövahendiks" suur spetsiaalselt valmistatud kott ning juhtnöörid, mida täpselt tuleb varastada. Mehe sõnul nõustus ta poevarga ametiga, kuna tal puudub Eestis sissetulek ja elukoht.

Salo politseis eesti keelt oskav uurija Antti Olkinuora rääkis ajalehele, kuidas suvel sattus tema juurde ülekuulatavaks kolm Pärnu lähedalt maakohast pärit Eesti noormeest, kellele oli lubatud Helsingis tasuvat tööd, kuid sunniti hoopis poode röövima.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara