Solarise keskust külastas avapäeval üle 43& 000 inimese

Laupäeval Tallinnas avatud uut
meelelahutus- ja elustiilikeskust külastas avapäeval 43 700 inimest. Täismajale
läksid nii Nokia Kontserdimajas toimunud Francis Goya ja Tallinna Kammerorkestri
kontsert kui ka uue Eesti filmi "Püha Tõnu kiusamine" esilinastus Cinamonis.

Solarise keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul ületas külastajate arv ka optimistlikumad prognoosid, teatas keskus. "Solaris ei ole ju väga suur keskus ning üle neljakümne tuhande külalise avapäeval oli tõeliselt kena kingitus ka meile," kommenteeris Palvadre, kelle sõnul veetsid paljud külalised keskuses mitmeid tunde, tehes tutvust ka kontserdimaja, Cinamoni ja Artis kinokeskuste ja uute söögikohtadega. "Hoolimata sellest, et nii Lido kui Vapiano on Tallinna kesklinna ühed suuremad restoranid, oli inimeste huvi uusi maitseid proovida nii suur, et kogu päeva jooksul püsisid mõlemas restoranis ka järjekorrad," lisas Palvadre.

Üheks avapäeva tõmbenumbriks oli 50 000-kroonise kinkekaardi loosimine kõigi Solaris Clubi liikmete vahel. Võitjaks osutunud 40-aastane tallinlanna Signe Soldan sai ülesandeks kahe tunni jooksul endale võidetud 50 000 krooni väärtuses meelepäraseid kinke valida.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokompleks, kahe ekraaniga Tallinnfilmi väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Statistika

Teabevara