Solarise keskust külastas avapäeval üle 43& 000 inimese

Laupäeval Tallinnas avatud uut
meelelahutus- ja elustiilikeskust külastas avapäeval 43 700 inimest. Täismajale
läksid nii Nokia Kontserdimajas toimunud Francis Goya ja Tallinna Kammerorkestri
kontsert kui ka uue Eesti filmi "Püha Tõnu kiusamine" esilinastus Cinamonis.

Solarise keskuse juhi Anneli Palvadre sõnul ületas külastajate arv ka optimistlikumad prognoosid, teatas keskus. "Solaris ei ole ju väga suur keskus ning üle neljakümne tuhande külalise avapäeval oli tõeliselt kena kingitus ka meile," kommenteeris Palvadre, kelle sõnul veetsid paljud külalised keskuses mitmeid tunde, tehes tutvust ka kontserdimaja, Cinamoni ja Artis kinokeskuste ja uute söögikohtadega. "Hoolimata sellest, et nii Lido kui Vapiano on Tallinna kesklinna ühed suuremad restoranid, oli inimeste huvi uusi maitseid proovida nii suur, et kogu päeva jooksul püsisid mõlemas restoranis ka järjekorrad," lisas Palvadre.

Üheks avapäeva tõmbenumbriks oli 50 000-kroonise kinkekaardi loosimine kõigi Solaris Clubi liikmete vahel. Võitjaks osutunud 40-aastane tallinlanna Signe Soldan sai ülesandeks kahe tunni jooksul endale võidetud 50 000 krooni väärtuses meelepäraseid kinke valida.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokompleks, kahe ekraaniga Tallinnfilmi väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara