Tööriistade vahendaja kandideerimisest: hakkan lahendama probleeme arendusaladega

Minu eesmärk on volikokku pääsedes esindada
inimesi, kes puutuvad kokku erinevate probleemidega seoses uute arendusaladega,
põhjendas tööriistade vahendusfirma OÜ Harteron omanik ja juht Virgo Pai, miks
ta kandideerib esimest korda Rae vallavolikokku.

„Ehitusbuumi ajal suurt raha jahtinud kinnisvaraarendajad pole suutnud oma kohustusi täita ning uutel arendusaladel elavad inimesed puutuvad jätkuvalt kokku küll vee-, kanalisatsiooni, turvalisuse ja paljude muude probleemidega,“ rääkis Pai. „Need probleemid on kestnud kaua ja ilmselt on raskesti lahendatavad, kuid kui lahenduste otsimisele rohkem pühenduda ja asjale lähemal olla, siis kindlasti saab midagi korda aetud. Minu eesmärk on seda volikogus olles teha.“

Pai on Keskerakonna liige ning kandideerib erakonna nimekirjas. „Olen olnud tavaline realiige ja ma pole poliitiliselt ambitsioonikas,“ kinnitas ta. „Volikokku pürgimine ei tähenda kindlasti ettevalmistavat sammu suurde poliitikasse. Pigem on mul huvi ja tahtmine aidata kodukoha arengule kaasa.“

Jüris asuv OÜ Harteron tegeleb käsitööriistade jae- ja hulgimüügiga.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara