Viru Keskuse käive kahanes üheksa kuuga viiendiku

Viru Keskuse 2009. aasta üheksa kuu käive
oli 1,23 miljardit krooni, mis on 20% vähem kui mullu samal perioodil.

Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara sõnul oli antud turusituatsioonis käibe langus ette prognoositav. "Üldist majandussituatsiooni arvestades on tegemist rahuldava tulemusega," ütles ta. Positiivne on see, et käibe numbrid on püsinud stabiilselt samal tasemel, lisas Vasar.

Viru Keskuse külastatavus on Vasara ütlusel võrreldes eelmise aasta sama perioodiga pisut langenud, kuid EMORi kaubanduskeskuste uuringu tulemuste kohaselt on Viru Keskus jätkuvalt kõige külastatavam kaubanduskeskus Tallinnas. "Selle aasta üheksal esimesel kuul on Viru Keskust külastanud ligi kaheksa miljonit inimest, kõige populaarsemad kuud olid jaanuar, aprill ja juuli," lausus ta.

Viru Keskus koondab üle saja kaupluse ja teeninduskoha. Keskust külastab päevas keskmiselt 30 000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara