Selver lühendab kaupluste lahtiolekuaegu

1. novembrist lühendab Selver kuue Tallinna
ja kolme Pärnu Selveri lahtiolekuaja kella 22ni. Viis suuremat Tallinna Selverit
– Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa – jäävad endiselt avatuks
23ni.

"Eestlaste elurütmi iseloomustab väga sõna hooajalisus – see pole mitte ainuüksi Pärnu spetsiifika, vaid kogu Eestile iseloomulik," sõnas A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar. "Kokku on täna avatud kuni 23ni 14 kauplust – 11 neist Tallinnas ja 3 Pärnus –, millest viis kauplust Tallinnas jääb edaspidigi kauem avatuks," rääkis ta.

Et Tallinna klientidel oleks vajadusel võimalik mugavalt 23ni kauplust külastada, jäävad tema sõnul kauem avatuks peamiste liiklusmagistraalide kõrval asuvad viis Tallinna poodi: Järve, Pirita, Tondi, Pelgulinna ja Merimetsa Selver. "Suurtes Järve ja Pirita Selverites jääb avatuks kuni 23ni esimene korrus, kus on toidu- ja esmatarbekaubad. Teine korrus, kus on müügil tööstuskaubad, on avatud kuni kella 22ni," rääkis Saar.

Pärnus on tema kinnitusel nõudlus ja vajadus kaupluste pikema lahtioleku järele peamiselt ja ainult kevad-suvel. "Praegusel hooajal on õhtune Pärnu väga inim- ning autotühi ning kauplusi kauem lahti hoida ei ole majanduslikult mõttekas," märkis Saar.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara