Kosmeetikatootja aktsia tõusis täna 40%

Kosmeetikatootja Revloni aktsia tõusis täna
40%, kuna ettevõte teatas kasumist ja oodatust suuremast käibest, vahendab
Bloomberg.

Finantsmoguli Ronald Perelmani kontrollitav ettevõtte aktsia hind tõusis 40 protsenti, 8,03 dollarile.

Ettevõte kolmanda kvartali kasum kahanes aastataguselt 29,2 mln dollarilt 23,1 miljonile ehk aktsia kohta 57 sendilt 45-le. BMO Capital marketsi analüütik Connie Maneaty ootas ettevõttelt 16 sendi kahjumit aktsia kohta. Käive kahanes 2,5 protsenti, 326,2 mln dollarile. Sama analüütik ootas käibe 6,3 protsendist langust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara