BBC: kas Putin ähvardab taas?

Venemaa peaminister Vladimir Puntin
väljendas taas muret Euroopa gaasitarnete üle, kuna tema meelest on Ukrainal
probleeme gaasi eest tasumisega, kirjutas BBC.

Putini sõnul pole Euroopa Liit andnud Ukrainale raha, mida nad lubasid, et aidata stabiliseerida Vene gaasi tarneid Euroopasse. Samuti süüdistab Putin Ukraina presidenti Viktor Yushchenkot maksete blokeerimises.

„Euroopa juhid saadavad meid asju arutama Euroopa Komisjoniga, samal ajal kui komisjon väldib arutelu teemal,“ ütles Putin ning lisas, et vaatamata EL rahadele on Ukrainal piisavalt vaba raha, et maksta arved ära.

BBC sõnul tekitavad Putini kommentaarid muret, et gaasitarne katkestused võivad korduda. Selle aasta jaanuaris jäid mitmed riigid lühiajaliselt ilma gaasist, kuna Moskva ja Kiiev ei suutnud gaasi hinnas kokkuleppele jõuda.

Venemaalt tuleb veerand Euroopa Liidus vajatavast gaasist ja 80% sellest tuleb läbi Ukraina gaasijuhtme.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara