BBC: kas Putin ähvardab taas?

Venemaa peaminister Vladimir Puntin
väljendas taas muret Euroopa gaasitarnete üle, kuna tema meelest on Ukrainal
probleeme gaasi eest tasumisega, kirjutas BBC.

Putini sõnul pole Euroopa Liit andnud Ukrainale raha, mida nad lubasid, et aidata stabiliseerida Vene gaasi tarneid Euroopasse. Samuti süüdistab Putin Ukraina presidenti Viktor Yushchenkot maksete blokeerimises.

„Euroopa juhid saadavad meid asju arutama Euroopa Komisjoniga, samal ajal kui komisjon väldib arutelu teemal,“ ütles Putin ning lisas, et vaatamata EL rahadele on Ukrainal piisavalt vaba raha, et maksta arved ära.

BBC sõnul tekitavad Putini kommentaarid muret, et gaasitarne katkestused võivad korduda. Selle aasta jaanuaris jäid mitmed riigid lühiajaliselt ilma gaasist, kuna Moskva ja Kiiev ei suutnud gaasi hinnas kokkuleppele jõuda.

Venemaalt tuleb veerand Euroopa Liidus vajatavast gaasist ja 80% sellest tuleb läbi Ukraina gaasijuhtme.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara