Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algatati Lucca Restoran OÜ pankrotimenetlus

Harju maakohtu Kentmanni kohtumajas algatati täna Tabasalu nõlva all asuva Lucca restorani tegevust opereerinud OÜ Lucca Restoran pankrotimenetlus. Restoran suletud ei ole.

Äripäevaga vestelnud restorani uue operaatori, Sunny Catering OÜ, juhatuse liikme Jelena Jursi sõnul töötab restoran edasi ning isegi restorani personal on suures osas endiseks jäänud.

Ettevõtte Lucca Restoran OÜ pankrotihalduriks määrati Ingrid Proos ning pankrotiavaldus vaadati läbi täna toimunud istungi, selgus Ametlikest Teadaannetest. 

Võlgniku vara suhtes peatas kohus toimuva sundtäitmise ning keelas võlgnikul ilma ajutise pankrotihalduri nõusolekuta oma vara käsutada.

Maksuameti andmetel võlgneb firma riigile üle 764 000 krooni makse, sealhulgas üle 246 000 krooni käibemaksu, üle 331 000 krooni sotsiaalmaksu ning üle 121 000 krooni tulumaksu, pluss väiksemad summad intressi, kogumispensionimaksu ja töötuskindlustusmaksu. Maksuvõlale lisandub tänase kuupäevaga rohkem kui 145 000 krooni intressi.

Ettevõtte kodulehelt saab teada, et 2007. aasta jaanuaris pälvis restoran Gastronoomiakonkursil Hõbelusikas Eesti peresõbralikuma restorani tiitli. 

Lucca Restoran OÜ juhatuse esimees ja osanik on Mart Tomson, kes jagab äri teise osaniku Michael Kiran Bhoolaga, seisab äriregistris.

Sunny Catering OÜ osanik ja juhatuse liige on Jelena Jurs, kes äriregistri andmetel lõi ettevõtte selle aasta märsis ning enda sõnul võttis Lucca restorani juhtimise üle aprillis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757