Double Coffee läks pankrotti

Kohvikute kett Double Coffee läks Eestis pankrotti, kirjutas Läti ajaleht Biznes&Baltija.

Kõigis Balti riikides tegutsev kohvikukett tuli Eesti turule 2004. aastal. Harju maakohus kuulutas eile välja Double Coffee Eesti pankroti, vahendas rus.db.lv. 2008. aastal oli firma kahjum 31 miljonit krooni. Mullu kujunes käibeks vaid 25 miljonit krooni. Double Coffee jäi riigile võlgu 3,25 miljonit krooni makse.

Veel möödunud aastal haudus Doble Coffee omanikfirma DC Holding mastaapseid laienemisplaane. Seejuures taheti minna Hiina turule ja sõlmiti juba sealsete ärimeestega frantsiisilepinguid. Tol hetkel oli firmal kokku 36 kohvikut: Eestis viis, Lätis 21, Leedus kaheksa ja Valgevenes ning Ukrainas üks kohvik.

Esimesed raskused ilmnesid möödunud aasta lõpul. Terve aasta saneeris DC Holding tegevust Lätis, sulgedes kahjumlikke kohvikuid ja avades uusi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara