Baltika Kvartalis paisatakse edevus müüki

Eeloleval nädalavahetusel toimub Baltika Kvartalis Edevuse Laat, kus otsivad endale uut elu ja  omanikku brändiriided, aksessuaarid ning jalanõud.

Müüjate seas on nii vähem kui rohkem tuntud inimesi, teiste seas jõuavad müügilettidele tuntud moedisainerite rõivad, teatas Baltika.  

Edevuse Laat propageerib taaskasutuse ideoloogiat – see, mis rõivaesemete tänasele omanikule on muutunud igavaks, on kellegi teise jaoks uus ja vaimustav. Edevuse Laat annab võimaluse leida toreda nädalavahetuse jooksul oma esemetele uus omanik ning samas avastada endale teiste inimeste riidekappidest midagi ihaldusväärset. Toimub sõbralik ideede jagamine ning rõivaste, jalanõude, ehete, aksessuaaride laadakauplemine.

Lisaks laadale järgib taaskasutuse ideed ka selle toimumispaik. Laat toimub renoveerimise läbi uue elu ja hingamise saanud vanas Baltika õmblusvabrikus, kus on säilitatud tootmishoone õhkkond ning ühendatud see uue ja modernsega. Edevuse Laada naaber on taaskasutusest inspireeritud Moetänava kauplus, mille mööbel on meisterdatud kasutatud nii vana kontorimööblit kui ka leide keldritest, panipaikadest ja ladudest – mööbliesemed on saanud uue elu ja hingamise.

Lisaks ostlemisele saab nädalavahetusel nautida ka Ivo Nikkolo disainerbrändi 15. sünnipäevale pühendatud näitust „Ivo Nikkolo 15 – julgus olla IN“.

 


 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara