Silvano peab kahjumit ootuspäraseks

Silvano kolmanda kvartali tulemused on kooskõlas juhtkonna ootustega, kuid Ukraina turul on endiselt olukord habras ning arvatavasti on seda ka aasta lõpuni, ütles Silvano Fashion Group finantsjuht Baiba Gegere.

„Olukord Ukraina turul endiselt ebakindel ja juhtkond prognoosib, et see on ebaselge vähemalt aasta lõpuni,“ lausus Gegere. Samas on Ukraina suuruselt kolmas turg Silvano jaoks, seega ei kavatse nad seal kaupluseid sulgeda, vaid nad üritavad hindu veidi madalamaks lüüa ja sel viisil edasi müüa.

Küll aga olid Valgevenes tulemused märksa paremad. Seda eelkõige tänu Milavitsa kaubamärgi tuntusele, lausus Gegere. Praegu kaupleb Silvano rõivamärkidega Valgevenes 35 kohalikku poodi ja müüki kavatsetakse laiendada.

Tulevikuprognoosi Silvano teha ei taha. Edaspidine edu on suuresti seotud üldise turumuutustega. Teisalt seostub edasine edu, kuidas õnnestub jaemüügi ümberkorraldamine Venemaal.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara