Rimi avab XL Säästumarketi

Rimi  avab  täna Tallinnas XL Säästumarketi, mis on ettevõtte teatel suurim odavmüügikauplus Eestis.

Säästumarketite   direktori   Regina   Velbergi  sõnul  oli Säästumarketil  kindel  huvi  ja  plaan laiendada oma kontseptsiooni mingil hetkel  ka  hulgikaubandusele.  „Aasta  alguses  alustasime Säästumarketite remodelleerimisprotsessiga  ja  tegelikult on XL kontseptsiooni loomine üks osa sellest,“ ütles Velberg.

Rimi Eesti Foodi tegevjuhi Christer Östholmi sõnul algatati XL Säästumarketi idee,  et  tuua  senisesse  valdavalt  hulgimüügile keskendunud kauplusesse rohkem   tavatarbijaid.  ”Säästumarketi   formaadi  juures  saame  pakkuda konkurentsivõimelisemat  hinnataset  nii  igapäevastele  kaupadele  kui  ka hulgiostudele,”  ütles  Östholm.  

Uus  XL  Säästumarket  ehitati  ümber eelkõige hulgiostjatele orienteeritud
SuperNettost ja asub aadressil Tammsaare tee 55.

Rimi  Food  Eestis  AS  kauplused  kuuluvad  Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic  AB  kaupluste hulka, mille ainuomanikuks on ICA Groupile kuuluv ICA Baltic  AB.  Kokku  on  Rimi  Baltic AB-l kolmes Balti riigis 241 kauplust, sealhulgas 34  hüpermarketit (neist 10 Eestis), 68 supermarketit (neist 10 Eestis), 138  odavmüügikauplust (neist 57 Säästumarketit  Eestis) ja 1 hulgiladu Eestis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara