Päästetud Briti suurpangas on tõelised säästujõulud

Maailma suurima pangapäästmise operatsioonis päästetud Royal Bank of Scotland Group jagab töötajatele jõulupeoks kümme naela ehk 176 krooni, mille eest viimased saaksid osta kaks pinti õlut ja paki kartulikrõbuskeid, kirjutab Bloomberg.

„Pangad ei korralda tänavu enam mingeid korralike jõulupidusid, kuna nad on mures, kuidas laiem üldsus neid vastu võtaks,“ ütles Concerto Groupi juht Mike Kershaw, kes on juba 25 aastat üritustekorraldamisega tegelnud.

Planit Events, kelle klientide seas on HSBC Holdings ja Morgan Stanley, on pakkunud välja, et väärika peo saaks 80 naela eest inimese kohta. Ettevõtte tegevdirektor Di Bailey ütles 10 naela töötaja kohta peoeelarvest kuuldes, et tema küll nii vähese rahaga pidu ei korraldaks, pigem mingu siis töötajad juba selle raha eest uisutama.

Londonis Broadgate’i piirkonnas Master Gunneri kõrtsus saab kaks pinti Kronenbourg 1664 õlut ja paki soolaga pipramaitselisi kartulikrõbuskeid 8,21 naela eest. Iluuisutamine mitte-tipptunnil maksab Tower of London Ice Rink’il kümme naela.

HSBC kulutab töötaja peale peaks 20 naela. Lloydsi eelarves on selleks otstarbeks 35 naela töötaja kohta.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Blogid

Statistika

Teabevara