Päästetud Briti suurpangas on tõelised säästujõulud

Maailma suurima pangapäästmise operatsioonis päästetud Royal Bank of Scotland Group jagab töötajatele jõulupeoks kümme naela ehk 176 krooni, mille eest viimased saaksid osta kaks pinti õlut ja paki kartulikrõbuskeid, kirjutab Bloomberg.

„Pangad ei korralda tänavu enam mingeid korralike jõulupidusid, kuna nad on mures, kuidas laiem üldsus neid vastu võtaks,“ ütles Concerto Groupi juht Mike Kershaw, kes on juba 25 aastat üritustekorraldamisega tegelnud.

Planit Events, kelle klientide seas on HSBC Holdings ja Morgan Stanley, on pakkunud välja, et väärika peo saaks 80 naela eest inimese kohta. Ettevõtte tegevdirektor Di Bailey ütles 10 naela töötaja kohta peoeelarvest kuuldes, et tema küll nii vähese rahaga pidu ei korraldaks, pigem mingu siis töötajad juba selle raha eest uisutama.

Londonis Broadgate’i piirkonnas Master Gunneri kõrtsus saab kaks pinti Kronenbourg 1664 õlut ja paki soolaga pipramaitselisi kartulikrõbuskeid 8,21 naela eest. Iluuisutamine mitte-tipptunnil maksab Tower of London Ice Rink’il kümme naela.

HSBC kulutab töötaja peale peaks 20 naela. Lloydsi eelarves on selleks otstarbeks 35 naela töötaja kohta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara