Atria: linnuliha tarbimine kasvab

Prognoosime valge ehk linnuliha tarbimise kasvu, millega ise alustasime möödunud aasta teises pooles, märkis Atria Eesti ASi juhatuse esimees Kaido Kaare.

"Atria Eesti omab kokku viit seakasvatust üle Eesti ning oma tapamaja – meie kogutoodangust moodustab värske liha üle kolmandiku ning just selles suures tootegrupis oleme oluliselt kasvanud," märkis Kaare. 

Kui võtta kogu liha ja lihatoode turg, siis Atria, mis esindab Wõro, Maks & Moorits ning Vastse-Kuuste kaubamärke, omab kokku ligi neljandiku. Atria on turuliider suitsuvorstide, sinkide ja grillvorstide tootegruppides. Seega kogu lihaturu mõistes on Kaare sõnul õige väita, et Atria omab turust neljandiku.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara