Rimi: uued kauplused keskenduvad värskele toidukaubale

AS Rimi Eesti Food avab tänavu kaks uue kontseptsiooni alusel üles ehitatud supermarketit – esimese mais Tartu moe- ja vabaajakeskuses Tasku ja teise juuni lõpus või juuli alguses Tabasalus.

"Varasest enam pöörame tähelepanu kulinaariale ja lahtisest letist müüdavale värskele toidukaubale," tutvustas Rimi Eesti Foodi turundusjuht Evelin Mägioja uue kontseptsiooniga supermarketit. "Väga külluslik saab olema lihalett ja kalalett ning samuti saab olema lai valik pagaritooteid, juustu ja kulinaariatooteid. Esmatarbekaubad on poes küll müügis, aga tööstuskaupu, näiteks kelku sealt osta ei saa," rääkis ta.

Mägioja kinnitusel on uued kauplused ka hubasemad ja õdusamad. "Rohkem on kohtvalgustust, et klient märkaks kaupa, mitte reklaamibrännereid," lausus ta. "Üritame võimalikult hästi kaupa nähtavaks teha ja et inimesel oleks võimalikult kerge kaubaga tutvuda," selgitas turundusjuht.

Mägioja möönis, et uus kauplus Tartus Tasku keskuses hakkab ilmselt mingil määral konkureerima Rimi praeguse kauplusega, mis asub Taskust umbes kilomeetri kaugusel Sõpruse silla juures. "Tasku kauplus on siiski mõeldud eeskätt igapäevaostude tegemiseks," tõi ta välja peamise erinevuse.

Rimi kontsern on seni uue kontseptsiooniga supermarketid avanud Riias ja selle külje all Adažis. "Kliendid on mõlemad poed väga hästi vastu võtnud," lisas Mägioja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara