McDonald's avab Eestis veel kolm restorani

McDonald'si omanik Baltimaades plaanib kahe järgneva aasta jooksul regioonis avada seitse uut restorani. Restorani- ja kohvikute keti arendamisele Baltikumis ja Maltal investeeritakse 20 miljonit eurot.

Maltal registreeritud ettevõte Premier Capital on restorani- ja kohvikute keti McDonald’s Baltimaade omanik ja operaator. Premier Capitali kaasosanik ja juht Melo Hili ütles, et nad plaanivad lähiajal paigutada võlakirjadest saadud tulu uute restoranide ja kohvikute avamisse, kirjutas tänane news2biz Lithuania.

"Meie keti arendamisele Baltimaades ja Maltal kulub 20 miljonit eurot. Ma ei oska  täpselt öelda kuidas summa jaguneb geograafiliselt, kuid Baltimaades avatakse kokku seitse uut restorani. Osa summast kulub olemasolevate restoranide uuendamiseks,” ütles Hili.

Järgneva 18-24 kuu jooksul plaanib Premier Capital avada kolm uut restorani Eestis ning kaks nii Leedus kui ka Lätis. “Avame nii drive-in restorane kui ka uusi kohti kaubanduskeskustes – täpselt nii nagu me oleme planeerinud laienemist Baltimaades alates 2007. aastast, kui me võtsime äri üle,” lisas ta.

Täna on McDonald'sil kaheksa restorani Leedus ning nii Eestis kui Lätis seitse restorani. “Mullu tuli Baltimaades tunnistada väikest käibelangust, kuid üldiselt olen ma rahul arenguga Baltimaades - nii uute McDonald'si restoranide kui ka McCafe kontseptsiooni osas,” märkis Hili.

Premier Capitali käive oli mullu 50 miljonit eurot. Ettevõttes töötab 2400 inimest, neist 1800 väljaspool Maltat.

 


 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara