Aclima Baltic laiendab tootmist Valgas

Norra aluspesu tootja Aclima laiendab oma tootmisüksust Valgas.

„Meil toimub juhatuse koosolek märtsis, kus tahame heaks kiita investeeringute kava, mis näeb ette Valga tootmise suurendamist. Sealhulgas tähendab see personali suurenemist ligikaudu 10 inimese võrra,“ selgitas Aclima tegevjuht Jan Johansen news2biz`ile.

Täna on Aclima Balti Valga tootmisüksuses 50 töötajat. Norra aluspesu tootja on Läti piiriäärses linnas tegutsenud alates 1999. aastast. Kuni eelmise aastani kandis ettevõtte Troll Balti nime.  Ettevõte toodab kõrgekvaliteedilist brändi nimega Aclima.

Aclima Balti tarnib 70-80% õmblustöödest Norra Aclimale ning ülejäänud on allhangitud teistest balti tekstiilitööstustest.  „Meile on õmblustöid tehtud balti riikides 1994. aastast alates. 1999. aastast otsustasime oma üksusega alustada Valgas eesmärgiga sulgeda õmblusüksus Norras. Nii kolisimegi töömahuka osa tootmisest Eestisse,“ rääkis Johansen. 

Ettevõtte müük kasvas 2009. aastal 30%. Aclima on pereettevõte ja  kuulub 100% Johansenide perele.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

Teabevara