Kaupmehed: hinnatõusu tõenäosus euro tulekul on väike

Kaupmeeste liidu tegevjuht Marika Merilai ei usu, et euro tulekul hinnad meie kauplustes ülesmäge lähevad, kuna konkurents on liiga suur.

"Oht, et hinnad tõusevad, on väga väike. Konkurents on niivõrd tihe nii jaekaubanduses kui ka teeninduses, seetõttu ei oska ette näha ega eelda, et hinnad tõusevad," ütles Merilai "Aktuaalsele kaamerale".

Samas on ettevõtetel võimalus anda omapoolne panus hinnatuõusu ärahoidmiseks. Eesti Kaubandus-Tööstuskojas on koostamisel ausa hinnastamise leping, millele alla kirjutanud firmad lubavad, et nad euro saabumisel hindu tõstma ei hakka, lepinguga ühinemine saab olema vabatahtlik.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara