Kevadine massipsühhoos kogub tuure

Täna stardib Tallinna ja Tartu Kaubamajas taaskord kevadine massipsühhoos – suur osturalli. Teine suur ehituskauplus Bauhaus meelitab inimesi aiakäruga ostlema.

„Osturallide suur populaarsus on suutnud meid aastast aastasse üllatada,“ märkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Kui nõukogude ajal tunti Kaubamaja eelkõige selle järgi, et siit sai siidsukki ja muud defitsiitkaupa, siis viimase kümnendi jooksul on osturallil olnud Kaubamaja populaarsuse juures üsna oluline roll mängida. Ka praegu ootame nendeks viieks päevaks sadu tuhandeid inimesi üle Eesti.“

Enn Pareli sõnul on üldine majanduslik olukord mõjutanud ka osturalli kaubavalikut. „Kui analüüsida viimaste aastate enim müünud tooteid, siis saab selgeks, et osturallile tullakse järjest enam otsima ka igapäevaselt tarvilikku kaupa, nagu majapidamistarbed ja hea hinnaga toiduained, millest lähtuvalt oleme ka populaarseid artikleid varunud.“

Ehituspood Bauhaus kutsub inimesi tuleval reedel oma kaupluste parkimisplatsile avamispidustustele ja aiakäruga ostlema. Kõigi vahel, kel käru ühes, loositakse välja kinkekaarte 10 000 krooni väärtuses.

Nii Tallinna kui ka Tartu Kaubamaja on üles seadnud kevadlaada, kust saab osta värskeid toiduaineid ja valmis suupisteid ning kevadlilli.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

Teabevara