Kevadine massipsühhoos kogub tuure

Täna stardib Tallinna ja Tartu Kaubamajas taaskord kevadine massipsühhoos – suur osturalli. Teine suur ehituskauplus Bauhaus meelitab inimesi aiakäruga ostlema.

„Osturallide suur populaarsus on suutnud meid aastast aastasse üllatada,“ märkis Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Kui nõukogude ajal tunti Kaubamaja eelkõige selle järgi, et siit sai siidsukki ja muud defitsiitkaupa, siis viimase kümnendi jooksul on osturallil olnud Kaubamaja populaarsuse juures üsna oluline roll mängida. Ka praegu ootame nendeks viieks päevaks sadu tuhandeid inimesi üle Eesti.“

Enn Pareli sõnul on üldine majanduslik olukord mõjutanud ka osturalli kaubavalikut. „Kui analüüsida viimaste aastate enim müünud tooteid, siis saab selgeks, et osturallile tullakse järjest enam otsima ka igapäevaselt tarvilikku kaupa, nagu majapidamistarbed ja hea hinnaga toiduained, millest lähtuvalt oleme ka populaarseid artikleid varunud.“

Ehituspood Bauhaus kutsub inimesi tuleval reedel oma kaupluste parkimisplatsile avamispidustustele ja aiakäruga ostlema. Kõigi vahel, kel käru ühes, loositakse välja kinkekaarte 10 000 krooni väärtuses.

Nii Tallinna kui ka Tartu Kaubamaja on üles seadnud kevadlaada, kust saab osta värskeid toiduaineid ja valmis suupisteid ning kevadlilli.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara