Oriflame Cosmeticsi aktsia kukkus 13%

Luksemburgis asuva kosmeetikatootja Oriflame Cosmeticsi aktsia tegi suurima kukkumise alates 2006. aastast, kuna ettevõte esimese kvartali käive tuli analüütikute prognoositust väiksem, vahendab Bloomberg.

Aktsia hind kukkus Stockholmi börsil 13 protsenti, 412,5 Rootsi kroonile.

Ettevõtte käive kasvas kuus protsenti, 361,9 mln eurole. Analüütikud ootasid 381,6 mln euro suurust käivet. Maksueelne kasum kasvas 27,5 mln eurolt 43,7 mln eurole. Analüütikud prognoosisid ukselt uksele müügiagentide kaudu toodete müüjalt 44,1 mln euro suurust kasumit. Ettevõtte turustusagentide arv kasvas 12 protsenti, 3,5 miljonini.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara