Rocca al Mare aitas suurendada Cityconi käivet

Stockholmis avatud Liljeholmstorget ja Tallinnas ümberarendatud Rocca al Mare aitasid lisada Cityconi renditulu, teatas ettevõte Helsingi börsile.

Aastaga kasvas esimese kvartali käive 7,9 protsenti, 49,5 mln euroni. Kui 2009. aasta esimeses kvartalis oli ettevõtet maksueelne kahjum 18,1 mln eurot, siis selle aasta esimese kvartali maksueelne kasum ulatus 17,2 mln euroni. Puhasrenditulu kasvas ühe protsendi võrra 30,6 mln euroni. Võrreldava kinnisvara puhasrenditulu kahanes 5,8 protsenti, kuna kinnisvara hoolduskulud kasvasid seoses külmema talve ja suurema vakantsusega,

2010. aastaks prognoosis ettevõtte juhatuse esimees Petri Olkinuora käibe 3-7 protsendist kasvu. Ärikasumi kasvuprognoos on 3-6 protsenti.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara