A. Le Coq alustab maisiõlle tootmist

A. Le Coq alustab sel nädalal esmakordselt Eestis maisiõlle A. Le Coq Ma?z tootmist, mille valmistamisel on 20% linnastest asendatud maisilinnastega.

Ma?z on tootja teatel kerge hele suvine õlu alkoholisisaldusega 4,6%, see on villitud 0,33-liitrisesse klaaspudelisse ning on saadaval ka eripärase kuuspakina.

A. Le Coq’i juhataja Tarmo Noobi sõnul soovitakse uue õlle näol pakkuda tarbijatele eksootikat, kuna maisiõlu on eeskätt populaarne lõunamaades. "Need, kes on käinud näiteks Mehhikos või Peruus on kindlasti maisiõllega kokku puutunud, kuna sealses piirkonnas on see õlu väga tavapärane jook," ütles ta.

Noobi sõnul on maisiõlle valmistamisel asendatud viiendik linnastest maisilinnastega, mis muudab õlle maitseomadustelt kergeks ning seetõttu sobib jook hästi ka mõne piprasema roa täienduseks.

A. Le Coq’i teatel on nende eesmärgiks olla Eesti õlleturul suuna rajajaks ning pakkuda tarbijatele erakordsust. "Ma?z õlu on Eestis selgelt ainulaande õlu ning usun, et see rikastab poodides pakutavat Eesti õllede valikut ning näitab tarbijatele iidse joogi erinevaid külgi ning mitmekesisust," ütles Noop.

A. Le Coq on Eesti suurim joogitootja, kelle olulisemateks brändideks A. Le Coq, Fizz, Aura ja Limonaad. A. Le Coq’i tooteportfellis moodustab kõige suurema osakaalu õlu, ühtekokku kuulub A. Le Coq’i õllede alla 15 õllemarki.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara