Liviko kohtuasja osapooled end süüdi ei tunnistanud

Harju maakohus lõpetas täna ASi Liviko ning OÜ Forgola Groupi (endine Offex Group) kartellileppe süüasja kohtuliku uurimise, kumbki ettevõte end kartelli sõlmimises süüdi ei tunnistanud.

Eelmisel nädalal alanud protsessil kinnitasid Liviko juhataja Janek Kalvi ja Forgola üks omanikest Igor Zavizion, et ei tunnista oma süüd konkurentsi kahjustava kokkuleppe sõlmimises, süüd eitasid ka juriidiliste isikutena kohtu all olevad Liviko ja Forgola Group. Forgola juhatuse liige Aleksandr Skoblov eitas konkurentsi kahjustava kokkuleppe sõlmimisele kaasaaitamist, teatas ERR.

Riigiprokuratuuri süüdistuse järgi seisnes kartellilepe selles, et kokkuleppe järgi ei tohtinud nende ettevõtete toodetud või sissetoodud ning siinsetes poodides müüdava pooleliitrise viina hind olla madalam kui 59,90 krooni.

Kohtulahendit on oodata mai viimastel päevadel, sest protsessi kohtunik Sten Lind asub 1. juunist ametisse Tallinna ringkonnakohtu kriminaalkolleegiumis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara