Pikale kiskuv streik viib poest Pauligi kohvi

Paulig Cofee ASi juht Tambet Hook ütles Äripäevale, et Soome toiduainetööstuste streik pole veel kindel ja ta ei tahaks paanikat külvata, kuid kahe-kolme nädalase tööseisaku tõttu saab Pauligi kohv poeriiulitelt otsa.

"Tegelikult on nii, et Soome toiduainetööstused on streikinud juba pikemat aega ja see on meid juba mõjutanud," lausus ta. Ennetava meetmena on püütud ladudesse pisut varusid koguda, Paulig on kliente võimalikust streigist ja tarnete katkemisest hoiatanud.

Tarbijad streigi võimalikest mõjudest ilmselt ei tea, arvas Hook.  "Õnneks või kahjuks on nii, et kohvitootjaid on teisi ka ja seda ei pea kartma, et Eestist kohv otsa lõpeb," märkis ta.

Kui Soome toiduainetööstuste streik kestab kaks-kolm nädalat, võivad Eestis poelettidelt kaduda President ja Paulig Classic. Kogu Pauligi kohv tuuakse Eestisse Soomest, sest Eestis toodab Paulig vaid Santa Maria maitseaineid.

Soome ametühingud otsustavad streigi korraldamise täna õhtul kell 11.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara