Rõtov: Kaubamaja on kindlamaid aktsiaid

Tallinna Kaubamaja on üks kindlamaid aktsiaid börsil, ütles Äripäeva investeerimishuviline juht Igor Rõtov.

Tänavu esimeses kvartalis mullusega võrreldes käibes kuus protsenti järele andnud Tallinna Kaubamaja tulemusi nimetas ta headeks. "Kaubamaja on üks kindlamaid aktsiaid Tallinna börsil," kinnitas Rõtov.

Äripäeva juhi sõnul näitas Kaubamaja esimeses kvartalis mõnevõrra paremaid tulemusi, kui ta ootas. "Imponeerib juhtkonna oskus kulusid kokku hoida," lisas ta. Kaubamaja vähendas mulluse esimese kvartaliga võrreldes kahjumit 89%.

Kaubamaja miinusena nimetas Rõtov, et ettevõtte aktsia hind on ikka veel suhteliselt kõrgevõitu teiste Tallinna börsil kaubeldavate aktsiatega võrreldes. "Samuti pole nende kasvupotentsiaal suur, sest teatavasti peatas Kaubamaja kontsern Selverite tegevuse Lätis ning Eesti jaekaubanduse kiiresse kasvu ma ei usu," selgitas ta.

"Kes ei taha riskida ja soovivad pensionipõlveks stabiilset aktsiat, nendele soovitan Kaubamajja investeerida," lisas Rõtov.

Äripäeva peadirektor  Igor Rõtov ei oma Tallinna Kaubamaja aktsiaid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara