Beer House: kahtleme Kilgi hiigelkõrtsi idee elujõulisuses

Ma julgen täna küll kirjutada Rein Kilgi plaanile rajada Tallinna tselluloosikompleksi hiigelkõrts hästi suure küsimärgi, ütles pealinna ühe suurema toitlustuskoha Beer House müügi- ja marketingiosakonna juhataja Mait Lepik.

Ärimees Rein Kilk, kes seitse aastat tagasi avas Eesti suurima kõrtsi – 1500-kohalise kuursaali Pärnus – plaanib Tallinna tselluloosikompleksi katlamajja veelgi suurema söögikoha rajamist.

„Nii nagu Tallinna linn on poode täis, võib ju ka kõrtse täis ehitada, aga iseküsimus on, kui palju neisse kliente jagub,“ rääkis Lepik ja lisas, et ta kahtleb Kilgi idee elujõulisuses. „Kõrtsi jaoks on kõige olulisem asukoht ja tselluloositehase kant pole selleks kõige parem. Täna asub ju sealsamas restoran ja ega neil äriliselt midagi hõisata pole. Veidi eemal, Ülemiste Citys oli Imre Kosel ülisuur restoran, ent läks hingusele. Sest keegi ei lähe õhtusel ajal pummeldama äärelinna või ärikvartalisse.“

Restoran-õlletehases Beer House on 400 kohta ja tegu on Tallinna vanalinna kõige suurema söögikohaga.

„Oluline klientuur on turistid, täna on 70-80 protsenti meie klientidest turistid,“ rõhutas Lepik veel kord kõrtsi asukoha olulisust. „Oleme Eestis ainus restoran-õlletehas ja ainus, kes teeb Eestis elusat õlut,“ lisas Lepik.

Samas majas Beer Housega asub ka gurmeerestoran Korsaar.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara