Autor: Kaubandus.ee • 11. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merineitsi juht: huvitavatele restoraniprojektidele oleks ruumi

Uutele ja huvitavatele projektidele on restoraniturul kindlasti ruumi ja kõik meist suuremad söögikohad oleksid meile konkurendid, kommenteeris Viru hotellis asuva Merineitsi restorani juht Margus Tampere ärimehe Rein Kilgi kava rajada Tallinna hiigelkõrts.

Kilk, kes seitse aastat tagasi avas Eesti suurima kõrtsi – 1500-kohalise kuursaali Pärnus – plaanib Tallinna tselluloosikompleksi katlamajja veelgi suurema söögikoha rajamist.

„Kõik sõltub sellest, mida teha kavatsetakse, sest tegelikult on Eesti restoraniturg suhteliselt ühte auku – ikka lounge ja longe ning ja õllekas ja õllekas,“ ütles Tampere. „Huvitaid kohti on vähe, näiteks laste- ja perega veetmise kohad on totaalselt puudu.“

Merineitsis on 500 istekohta ja Tampere kinnitusel on tegu kõige suurema banketikohaga Tallinnas ja kogu Eestis. „Seega kõik meist suuremad on konkurendid meile,“ lausus Tampere. „Aga ma kahtlen küll tugevalt, kas Kilgi plaanitu pole liiga suur, et iga päev ennast täis veaks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757