Rein Kilk plaanib katlamajja Eesti suurimat kõrtsi

Ärimees Rein Kilk, kes seitse aastat tagasi avas Eesti suurima kõrtsi – kuursaali Pärnus – plaanib Tallinna nn tselluloosikompleksi veelgi suuremat söögikohta.

Eile seitse aastat tagasi ehk 10. juunil 2003 avati Pärnus kuursaal, mille katuse all on üle tuhande istekoha ja mille renoveerimine läks maksma üle kümne miljoni krooni.

Kilgi kinnitusel on igal aastal suviti juulikuus paaril suuremal üritusel kuursaalis, terrassil ja avaras sisehoovis laudade taga istunud kokku 1500 inimest. "Need on olnud piletitega üritused ja seepärast on see arv fikseeritud," rääkis Kilk. "Loodan, et ka tänavu juulikuus tuleb täismaja," lisas ta.

Kilk on veendunud, et üks hästi suur söögikoht mahub ära igasse linna ja seetõttu on ta juba ammu mõlgutanud mõtet rajada hiigelkõrts Tallinna tselluloosi kompleksi katlamajja.

"Sinna tuleb rohkem kohti kui on Pärnu kuursaalis," rääkis Kilk. "Arvan, et suurte kõrtside formaat on meil käpas ja miks mitte teha – ma tean, mida ja kuidas teha. Ja kindlasti peab selline suur söögikoht asuma vanas ja ajaloolises kohas. Tselluloositehase vana katlamaja on selleks suurepärane koht," rääkis ta.

Samas möönis Kilk, et praegusel raskel ajal peab hoolega kaaluma, millal oleks õige aeg katlamaja renoveerimisega pihta hakata. "See on suur investeering, see läheb maksma 50-70 miljonit krooni," kalkuleeris Kilk. "Aga kindlasti ma teen selle kunagi ära," lisas ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara