Gate Tallinn paneb rõhu soodsale hinnale

Gate Tallinn kaubanduskompleksi arendama hakkav Trigon Capital ei tahtnud täna veel kommenteerida spekulatsioone, et keskuses võiks uksed avada ka Bauhausi uus kauplus Eestis, küll aga tuleb keskusesse Balti riikides esimene Fashion Outlet.

„Seoses hea äritavaga ei saa me avaldada detaile rendilepingute sõlmimise kohta ega läbirääkimiste seisu kohta võimalike rentnikega. Aga tõsi on see, et Gate Tallinn kaubanduskompleksi tuleb mitmeid tuntud kaubamärke ning ka neid, keda täna Baltikumis veel esindatud pole,“ ütles Trigon Capitali varainvesteeringute juht Martin Rekor.

Kaubanduskeskuse ehitus algab järgmisel aastal ning selle esimene osa on kavas avada 2012. aastal, mil on valminud ka Topi ristmik.

„Eesti tarbija jaoks on hea uudis see, et enam ei pea minema Stockholmi või üle ookeani USA-sse, et perele mõistliku hinnaga kvaliteetseid rõivaid leida,“ ütles Rekor.

Osana  esimesest etapist tuleb Gate Tallinn kompleksi mujal maailmas tuntud, kuid Balti riikides esimene, Fashion Outlet. Gate Tallinn Outlet poodidesse tuleb mitmeid rahvusvahelisi kaubamärke, mida seni Eestis ega Baltikumis veel ei leia. Ka hinnad tulevad outlet`ile kohased – aastaringselt 30-60% odavamad võrreldes tavapoodidega.

Arendamisel toetume globaalsele trendile, kus big-box kaubandusformaat on üks kiiremini kasvav sektor jaekaubandusturul. Cushman & Wakefield on oma 2009. aasta Euroopa kaubandusturu ülevaates tõdenud, et nõudlus hea ligipääsuga linnalähedaste kaubanduskeskuste vastu on kõigi aegade kõrgeim, seda tänu just tarbijate huvist soodsama kaubanduse vastu, rääkis Rekor.

Gate Tallinn on Baltikumi esimene „big-box“ formaadile keskenduv kaubandusprojekt, mis tarbija jaoks tähendab küll pikemat autosõitu, kuid suuremat valikut ja odavamaid hindu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara