VIDEO: Baltika on kasumis

ASi Baltika juhatuse esimees Meelis Milder rääkis aktsionäride üldkoosolekul, et tänavuse aasta viie kuu näitajad kinnitavad kriisist väljumise trendi ning viimased kaks kuud on kulumieelne ärikasum olnud positiivne.

Intervjuus Äripäevale mainis Milder, et ettevõte on olukorras, kus selle aasta teises pooles on kõik turud juba kasumis. „Kõik kaubamärgid on juba praegu kasumis,“ toonitas mees lisades, et taastumine on aeglasem kui nad tegelikult lootsid, kuid taastumine on hetkel kindel.

Uus nõukogu liige ja aktsionär Edoardo Miroglio on täna väga tugev ettevõtja Bulgaarias ja ta on vihjanud, et võib-olla oleks huvitav esimene koostööprojekt teha Bulgaarias, kus meie pakuksime välja oma brändid ja varudejuhtimise võimed ja tema investeeriks mõnda poodide ketti, valgustas Milder võimalikke koostööarenguid partneriga. Siiski on see on tõesti olnud selline telefonijutt kui konkreetsema plaani algus, möönis ta. Küsimusele, kas nähakse ette laienemist teistele turgudele, vastas Milder eitavalt. „Strateegia mida me täna tutvustasime ei näe ette investeeringuid läbi poodide ja müügikontaktide,“ lausus Milder. Samas välistanud ta midagi. „Bulgaariasse laieneda -  võib-olla,“ ütles ta. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara