VIDEO: Baltika on kasumis

ASi Baltika juhatuse esimees Meelis Milder rääkis aktsionäride üldkoosolekul, et tänavuse aasta viie kuu näitajad kinnitavad kriisist väljumise trendi ning viimased kaks kuud on kulumieelne ärikasum olnud positiivne.

Intervjuus Äripäevale mainis Milder, et ettevõte on olukorras, kus selle aasta teises pooles on kõik turud juba kasumis. „Kõik kaubamärgid on juba praegu kasumis,“ toonitas mees lisades, et taastumine on aeglasem kui nad tegelikult lootsid, kuid taastumine on hetkel kindel.

Uus nõukogu liige ja aktsionär Edoardo Miroglio on täna väga tugev ettevõtja Bulgaarias ja ta on vihjanud, et võib-olla oleks huvitav esimene koostööprojekt teha Bulgaarias, kus meie pakuksime välja oma brändid ja varudejuhtimise võimed ja tema investeeriks mõnda poodide ketti, valgustas Milder võimalikke koostööarenguid partneriga. Siiski on see on tõesti olnud selline telefonijutt kui konkreetsema plaani algus, möönis ta. Küsimusele, kas nähakse ette laienemist teistele turgudele, vastas Milder eitavalt. „Strateegia mida me täna tutvustasime ei näe ette investeeringuid läbi poodide ja müügikontaktide,“ lausus Milder. Samas välistanud ta midagi. „Bulgaariasse laieneda -  võib-olla,“ ütles ta. 

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

Teabevara