Maxima: kuumus on jookide müügi kahekordistanud

Kuumalaine püstitas Maximates joogimüügi rekordi. Nii pudelivett, karastusjooke kui ka lahjasid alkohole müüakse tavapärasest kaks korda rohkem ehk üle 250 000 liitri päevas.

 Paljude jookide osas ületavad juuli müügid isegi vastavaid juuni näitajaid enam kui kaks korda. Alkoholivabadest jookidest on juuli esimese 13 päeva keskmine läbimüük võrreldes juuni  algusega kõige enam kasvanud jäätee läbimüük – 2,9 korda, kalja läbimüük on kasvanud 2,2 korda.

Gaseerimata pudelivee müük on kasvanud  90% ja gaseeritud pudelivee müük 75%.  Mahlade ja nektarite müük on kasvanud enam kui veerandi võrra. Limonaadi müük kuumade ilmadega kasvanud ei ole.

Alkoholivabad joogid on viimastel päevadel selgelt oma osakaalu läbimüügis suurendamas, näiteks õlle müük on kasvanud vaid ligi 40 protsenti.  Samas müüakse õlut siiski endiselt peaaegu sama palju kui pudelivett ja kalja kokku.

Järsult on tõusmas aga teiste lahjade alkoholide nagu siidrite ja nn gini-jookide läbimüük – 2,1 korda. Kuumade ilmade kaotaja on selgelt kange alkohol, näiteks viina ostetakse juuli esimeses pooles viiendiku võrra vähem kui juuni alguses. 

Rekordeid püstitab ka jäätise müük, mida müüakse juuli kuumematel päevadel üle 50% rohkem kui suvel keskmiselt.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara