Köögiviljatootja: Rimiga on asjaajamine lihtne

Kadarbiku Köögivili OÜ juht Veiko Pak ütles, et jaekettide ja tootajate suhteid kommenteerides, et nende firmal ei ole olnud Rimiga suhtlemisel probleeme. 

"Kui kaup on hea ja ise oled tubli – mõtled läbi, kuidas ja mida müüa – siis ei ole probleemi," lausus Pak. "On mõistetav, et kett peab ise pinnal püsima, sest kui ta seda ei tee, tekitab see omakorda tarnijatele probleeme. Tarnija jaoks pole muud väljapääsu kui kaubandusketid.," rääkis ta.

Paki sõnade kohaselt on suurte jaekettidega koostööl üks oluline pluss. Nende finantspool on korras ja nad peavad maksetähtaegadest kinni.

"Mitte et ma midagi kardaks, aga selle "suure vaenlase" Rimi kohta ütlen, et tänu nendele oleme päris hästi saanud oma kaupa müüa. Säästumarketites pole sortiment suur, aga sealt tuleb kogust. Ja asjaajamine on isegi lihtsam kui teiste kettidega," ütles Pak.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara