Kristiine keskus möödunud aastast ligi 20% maas

Laienemise ja ehitamise tõttu on Kristiine keskuse müüginumbrid möödunud aastast paarkümmend protsenti maas, rääkis Kristiine Kaubanduskeskuse ASi juht Allan Remmelkoor.

"Meil on statistikat keeruline kommenteerida, kuna käib keskuse laiendamine. Meie number on keskmisest allpool, aga see on sellest, et meile on raskem tulla ja parkida," ütles Remmelkoor reedel avaldatud kaubandusstatistika kohta, mis rääkis 7%lisest langusest.

"Tõsi, juuni oli kehvem kui maikuu. Natuke sõltub see pühade pikkusest, natuke ilmast ja et inimesed on linnast ära sõitnud," lisas Remmelkoor.

Ta märkis, et võrreldes möödunud aastaga on Kristiine keskuse 2009. aasta esimese poolaasta käive paarkümmend protsendi võrra maas. "Eks vaatab, kuidas sügisel läheb, kui end jälle tippvormi saame. Praegu julgen küll arvata, et tarbimine elavneb. Oleme praegu stabiilselt põhjas või isegi juba tõusu serval," lausus Remmelkoor.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara