Vips: Comarketite käive kasvas juunis 21%

Comarketi kaubamärgi all tegutseva ABC Supermarketite käive kasvas juunis 21%, aga esimesel poolaastal mullusega võrreldes 14%, rääkis ABC Grupi omanik Jüri Vips.

"ABC Supermarketite käive näitab 21%list plussi, aga meil on üks uus kauplus juures," rääkis Vips. "Vanade poodide pealt on juunikuu käive 4%ga plussis. Tervikuna on poolaasta käive 14%ga plussis, 310 miljoni peal."

"Sel suvel tulid jäätiserekordid ja joogirekordid nagu ei kunagi varem. Inimesed kulutavad suure osa eelarvest oma jahutamisele," analüüsis Vips põhjusi.

Vips lisas, et täna võiks ta kaubandusest ja oma ettevõtte käekäigust palju rääkida, sest ABC Grupp läheb börsilt ära. "Aga ma ei usu, et eelolevatel kuudel palju paraneb. Septembris on käibe kasv nullilähedane, sest koolieelarved on inimestele olulisemad kui jäätiseeelarved. Kolmandal kvartali jooksul tuleb ehk 2-3%line tõus, meie kaupluste käibe kasv on üldisest tõusust protsendipunkti võrra ees, 3-4% peal," märkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara