Gross loob sel aastal 200 uut töökohta

Siiani oleme loonud 130 töökohta, milles pooled on sotsiaalsed, 2010. aasta kokkuvõttes saab kontsernis tööd kokku umbes 200 uut inimest, ütles OG Elektra AS omanik Oleg Gross.

„Kontsernis kokku saab olema paarsada uut inimest,“ kinnitas Gross, kelle sõnul avatakse sel aastal kokku kuus uut kauplust. Siiani on tööd saanud 130 inimest ning jõuludeks avatakse veel üks pood.

Grossi poodide edu seisneb omaniku sõnul osalt ka uue turundusstrateegia käikulaskmises. „Oleme läinud väga tugevalt otsepostituse peale ja sellega palju käivet suurendanud,“ rääkis Gross. Ta selgitas, et alanud teine poolaasta on rõõmustav, kuid ta paneks head numbrid pigem kampaaniate ja reklaami arvele kui majandustõusule. Varem tegid Grossi poed reklaami vaid oma klientidele. „See oli väikene rumalus, sest teave oli nendel inimestel, kes meie ketist nii kui nii ostavad,“ lisas omanik.

Praegu on odavamate kettide õitseaeg? „On tõesti,“ nõustus Gross ja lisas: „Inimesed on hakanud väga raha lugema. Mitte ainult vaesed vaid ka rikkama, kellel on palju kohustusi.“ Tema sõnul käivad inimesed poes lausa reklaamiga ja otsivad just neid lubatud soodsaid kaupu, mis kodus reklaamilt valmis vaadatud.

Grossi sõnul tekivad uued kauplused edaspidigi eelkõige Tallinnasse. „Tuleb tunnistada ja ma ei häbene seda öelda, et väga palju toetatakse töötut ja vähe töökohtade loojat. Tallinn on ikka õla alla pannud ja see on meile kasulik ja kasulik ka neile inimestele, kes tööle saavad. See kallutab uute töökohtade loomist just Tallinna kasuks,“ rääkis Gross.

Omanik on varem avaldanud lootust, et tänu loodavatele uutele kauplustele, tuleb selle aasta käive vähemalt sama suur või suurem kui 2009. aastal. Kas see lootus ka täitub? „Tuleb suurem ja oluliselt. Meil läheb käive julgelt üle miljardi krooni sel aastal,“ kinnitas ta. Grossi Toidukaubad poeketi müügikäive oli 2009. aastal 934 miljonit krooni ehk 13 protsenti väiksem kui 2008. aastal, mil käive küündis 1077 miljoni kroonini.

Juuli lõpus kirjutas aripaev.ee, et Gross on Tallinna toel loonud 75 sotsiaalset töökohta. Neist 30 töökohta asuvad Paul Pinna 21 kaupluses, 15 töökohta Ümera 13a asuvas kaupluses, 15 inimest töötab Lilleküla kaupluses ja 15 inimest said tööd täna Põhja-Tallinnas Kari tänaval avatud poes, teatas Raepress.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Blogid

Statistika

Teabevara